Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή σφαιρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή σφαιρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του GRZEGORZ PAWELCZYK, 47 ετών, από την Πολωνία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού σφαιρών και κυνηγετικών φυσιγγίων, από κλειδωμένο κιβώτιο, που διαπράχθηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2021, στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί στις 4 Νοεμβρίου, 26χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, σε περιοχή της Λεμεσού, ένα έμφορτο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 16 γκαζάκια αεροβόλου πιστολιού και 15,906 σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE