Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σύνολο 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα μετά τη διενέργεια 15684 τεστ κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με το "υπουργείο υγείας", δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα, 22 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 136 αφορούν περιστατικά εντός της κοινότητας.

Από αυτά, τα 40 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 54 στην Αμμόχωστο, τα 5 στο Τρίκωμο, τα 3 στη Μόρφου και 2 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 23684.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE