Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σύνολο 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα μετά τη διενέργεια 15684 τεστ κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με το "υπουργείο υγείας", δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα, 22 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 136 αφορούν περιστατικά εντός της κοινότητας.

Από αυτά, τα 40 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 54 στην Αμμόχωστο, τα 5 στο Τρίκωμο, τα 3 στη Μόρφου και 2 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 23684.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE