Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σύνολο 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα μετά τη διενέργεια 15684 τεστ κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με το "υπουργείο υγείας", δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα, 22 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 136 αφορούν περιστατικά εντός της κοινότητας.

Από αυτά, τα 40 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 54 στην Αμμόχωστο, τα 5 στο Τρίκωμο, τα 3 στη Μόρφου και 2 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 23684.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.