ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται σφοδροί ανέμοι στην Κύπρο - Κίτρινη προειδοποίηση για μέχρι και 8 μποφόρ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται σφοδροί ανέμοι στην Κύπρο - Κίτρινη προειδοποίηση για μέχρι και 8 μποφόρ

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για δυνατούς ανέμους οι οποίοι αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές του νησιού σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα υπάρχουν πολύ ισχυροί εώς σφοδροί άνεμου 6-7 μποφόρ και αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές στο ανατολικό μισό της Κύπρο. Τοπικά οι ριπές ανέμου δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 8 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πολύ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα αναμένεται να επηρεάσει σήμερα την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βόρειοι, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν σύντομα βόρειοι ως βορειοανατολικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί 6 με 7 μποφόρ ενώ τοπικά οι ριπές του ανέμου θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Μέχρι το απόγευμα αναμένεται σταδιακή εξασθένιση του ανέμου. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη και παροδικά στα βόρεια και τα ανατολικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα αρχικά στα νότια, τα βόρεια και τα ανατολικά, θα είναι μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top