Χειροπέδες σε 47χρονο καταζητούμενο για κλοπή σφαιρών από εμπορευματοκιβώτιο στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 47χρονο καταζητούμενο για κλοπή σφαιρών από εμπορευματοκιβώτιο στη Λεμεσό

Συνελήφθη 47χρονος καταζητούμενος για υπόθεση κλοπής εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφορά καταζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού σφαιρών, από εμπορευματοκιβώτιο, που διαπράχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στη Λεμεσό, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 26 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE