Κι’ όπου βγει…

Κι’ όπου βγει…

Δεν θέλουμε να προδικάσουμε τίποτα. Αντιθέτως, θέλουμε η Εθνική μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρωσία, αλλά βλέπουμε «καθαρά» και αντιλαμβανόμαστε πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δίνει έναν ζόρικο αγώνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και πρέπει να έχει στόχο το να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, και μια ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στου Ρώσους, εκτός έδρας. Κι’ όπου βγει, εξάλλου, δεν είμαστε το φαβορί και ούτε την πίεση έχουμε.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE