Κι’ όπου βγει…

Κι’ όπου βγει…

Δεν θέλουμε να προδικάσουμε τίποτα. Αντιθέτως, θέλουμε η Εθνική μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρωσία, αλλά βλέπουμε «καθαρά» και αντιλαμβανόμαστε πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δίνει έναν ζόρικο αγώνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και πρέπει να έχει στόχο το να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, και μια ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στου Ρώσους, εκτός έδρας. Κι’ όπου βγει, εξάλλου, δεν είμαστε το φαβορί και ούτε την πίεση έχουμε.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE