Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη

 Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη

Ο άτυχος 22χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου με παροχή οξυγόνου

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένας 22χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία.


Νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου με παροχή οξυγόνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε χθες από επιπλοκές του κορωνοϊού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE