ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Η CYTA είναι πρότυπο καλής συνεργασίας, εκτελεστικής, νομοθετικής εξουσίας κοινωνικών εταίρων και πολιτικών κομμάτων

Αβέρωφ: Η CYTA είναι πρότυπο καλής συνεργασίας, εκτελεστικής, νομοθετικής εξουσίας κοινωνικών εταίρων και πολιτικών κομμάτων

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική Διεύθυνση της CYTA είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη και στελέχη του κόμματος. Υποδεχόμενος τον κ. Νεοφύτου εκ μέρους της CYTA ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης, δήλωσε τα εξής:

«Καλωσορίσαμε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο στη CYTA. Συζητήσαμε για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τα επόμενα χρόνια, την κρισιμότητα των τηλεπικοινωνιών στην ψηφιακή μας ζωή, την ψηφιακή ζωή των πολιτών, την ψηφιακή ζωή των επιχειρήσεων. Συμφωνήσαμε για το ρόλο που πρέπει η CYTA να διαδραματίσει σε σχέση με τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ψηφιακή μετάβαση του τόπου και την κλιματική αλλαγή. Παράγοντες οι οποίοι είναι κρίσιμοι για το μέλλον της Κύπρου αλλά είναι και καθοριστικοί για τη στρατηγική της CYTA, στρατηγική η οποία ευελπιστεί να βοηθήσει το κράτος να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη της οικονομίας μας».

Από την πλευρά του ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Χαρήκαμε πάρα πολύ τη σημερινή συνάντηση και θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τη Διευθυντική ομάδα. Έχω στην πολιτική ζωή του τόπου μερικές δεκαετίες, είναι η πρώτη φορά, αγαπητέ Πρόεδρε, που μαζί με τους συνεργάτες μου κάνω συνάντηση και δεν άκουσα προβλήματα, άκουσα επιτυχίες. Ψηλή κερδοφορία, οι συντεχνίες να κουβεντιάζω μαζί τους και να μου αναφέρουν ότι δεν έχουν κανένα αίτημα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Ένας οργανισμός που μπήκε στα βαθιά του έντονου ανταγωνισμού, κατάφερε, επιβίωσε για το καλό και των εργαζομένων και της κοινωνίας. Χωρίς δογματισμούς, ούτε το δόγμα ιδιωτικοποίηση ή διαφορετικά κλείνετε ούτε το δόγμα δεν δεχόμαστε αλλαγές επειδή είμαστε δημόσιος οργανισμός για να μπορούμε να έχουμε ευελιξία. Άρα είναι ένα πρότυπο η CYTA καλής συνεργασίας, εκτελεστικής, νομοθετικής εξουσίας κοινωνικών εταίρων και πολιτικών κομμάτων.

Χαίρομαι για τα αποτελέσματα της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου που είναι πανέτοιμη να οδηγήσουμε μαζί την χώρα στη νέα εποχή. Να μπορέσουμε σε μερικά χρόνια, ολόκληρο το κράτος να είναι στη δική μας τσέπη μέσω ενός κινητού. Να μπορούμε να διεκπεραιώνουμε το σύνολο των συναλλαγών ή των επαφών μας με το κράτος μέσω του διαδικτύου. Να πάρουμε τη χώρα μας ένα σημαντικό βήμα μπροστά και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε δυνατούς τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς. Βλέπω πίσω το 5G και είναι καλό ότι και η CYTA αλλά και οι ανταγωνιστές σας έκαναν τα βήματα προς το 5G, να είμαστε πανέτοιμοι και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας».

Δείτε βίντεο 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top