Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η πρόταση του εισαγγελέα για τον Αναγνωστόπουλο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η πρόταση του εισαγγελέα για τον Αναγνωστόπουλο

Για ποια αδικήματα ζητά να παραπεμφθεί σε δίκη ο 32χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

Να παραπεμφθεί σε δίκη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν ζητά ο εισαγγελέας στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την παραπομπή του.

Παράλληλα ζητά να δικαστεί για τον βασανισμό του σκύλου τους σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για την ψευδή αναγγελία που είχε κάνει στις Αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.