Πουλήθηκε έναντι 300.000 δολαρίων ο «Γουίλσον», η μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς

Πουλήθηκε έναντι 300.000 δολαρίων ο «Γουίλσον», η μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς

Η φημισμένη μπάλα βόλεϊ που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Ναυαγός» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 230.000 στερλινων ($308.000 ή €268.000).

Η ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις (2001) απεικονίζει τον Τσακ Νόλαντ (Τομ Χανκς) ως έναν μοναχικό επιζώντα σε ένα έρημο νησί. Η μπάλα βόλεϊ, την οποία ο ναυαγός ονομάζει «Γουίλσον», γίνεται ο μοναδικός φίλος του στο νησί. 

WILSON-CASTAWAY


«Η υπόλευκη δερμάτινη μπάλα βόλεϊ είναι πολύ ταλαιπωρημένη προκειμένου να δημιουργήσει το εφέ μιας φθαρμένης, βρώμικης εμφάνισης. Υπάρχει ένα σκούρο καφέ και κόκκινο «πρόσωπο» στο μπροστινό μέρος, που αντιπροσωπεύει το ματωμένο αποτύπωμα του χεριού του Τσακ Νόλαντ.

«Διαθέτει ένα ξεθωριασμένο ζευγάρι μάτια, μύτη και στόμα. Η κορυφή είναι σκισμένη και μια σειρά από κομμάτια καπνού αναπαράγουν την εμφάνιση των μαλλιών» ανέφερε η περιγραφή του Prop Store, τον οίκο δημοπρασιών που την πούλησε.

Screenshot_2021-11-11_143423

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE