Πουλήθηκε έναντι 300.000 δολαρίων ο «Γουίλσον», η μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς

Πουλήθηκε έναντι 300.000 δολαρίων ο «Γουίλσον», η μπάλα του «ναυαγού» Τομ Χανκς

Η φημισμένη μπάλα βόλεϊ που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Ναυαγός» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 230.000 στερλινων ($308.000 ή €268.000).

Η ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις (2001) απεικονίζει τον Τσακ Νόλαντ (Τομ Χανκς) ως έναν μοναχικό επιζώντα σε ένα έρημο νησί. Η μπάλα βόλεϊ, την οποία ο ναυαγός ονομάζει «Γουίλσον», γίνεται ο μοναδικός φίλος του στο νησί. 

WILSON-CASTAWAY


«Η υπόλευκη δερμάτινη μπάλα βόλεϊ είναι πολύ ταλαιπωρημένη προκειμένου να δημιουργήσει το εφέ μιας φθαρμένης, βρώμικης εμφάνισης. Υπάρχει ένα σκούρο καφέ και κόκκινο «πρόσωπο» στο μπροστινό μέρος, που αντιπροσωπεύει το ματωμένο αποτύπωμα του χεριού του Τσακ Νόλαντ.

«Διαθέτει ένα ξεθωριασμένο ζευγάρι μάτια, μύτη και στόμα. Η κορυφή είναι σκισμένη και μια σειρά από κομμάτια καπνού αναπαράγουν την εμφάνιση των μαλλιών» ανέφερε η περιγραφή του Prop Store, τον οίκο δημοπρασιών που την πούλησε.

Screenshot_2021-11-11_143423

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE