Υπό κράτηση δύο πρόσωπα στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, δόθηκε πληροφορία ότι δύο πρόσωπα φέρονται να ξεφόρτωναν χαλκοσωλήνες από όχημα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Στο μέρος μετέβη περίπολο της ΑΔΕ Πάφου, το οποίο εντόπισε ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών .

Ο 35χρονος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε και ότι οι χαλκοσωλήνες ανήκουν στον οδηγό, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε μεταβεί στο περίπτερο. 

Ο οδηγός, ηλικίας 32 ετών, δεν επέστρεψε πίσω. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου, που εντοπίστηκε στον χώρο για παράνομη κατοχή περιουσίας, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και για τα δύο πρόσωπα.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE