Η Κύπρος, δια του Προέδρου της, συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Η Κύπρος, δια του Προέδρου της, συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Η Κύπρος συμμετέχει σήμερα, δια του Προέδρου της Νίκου Αναστασιάδη, για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη την οποία έχει συγκαλέσει ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, στο Παρίσι.


Όπως έχει δηλώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, στη Διάσκεψη θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων, αλλά και η πολιτική μετάβαση στη Λιβύη, ενόψει και των εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν στη χώρα τον προσεχή Δεκέμβριο.

Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στο 4ο Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν  στο Παρίσι ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE