Η Κύπρος, δια του Προέδρου της, συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Η Κύπρος, δια του Προέδρου της, συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Η Κύπρος συμμετέχει σήμερα, δια του Προέδρου της Νίκου Αναστασιάδη, για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη την οποία έχει συγκαλέσει ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, στο Παρίσι.


Όπως έχει δηλώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, στη Διάσκεψη θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων, αλλά και η πολιτική μετάβαση στη Λιβύη, ενόψει και των εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν στη χώρα τον προσεχή Δεκέμβριο.

Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στο 4ο Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν  στο Παρίσι ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE