Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Tη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου ακόμη ενός νεαρού πατέρα ανήλικων παιδιών λόγω κορονωϊού. 

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ευαγγέλου 44 ετών, ο οποίος διέμενε στο Λονδίνο. Σε ανάρτηση του ο Βάσος Χριστοφόρου, πρώην δημοσιογράφος της Παροικιακής εφημερίδας αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ αγαπητό μέλος στην κυπριακη παροικια του Burton upon Trent, Staffordshire. 

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση ο 44χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε.

Ο Παναγιώτης καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE