Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Tη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου ακόμη ενός νεαρού πατέρα ανήλικων παιδιών λόγω κορονωϊού. 

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ευαγγέλου 44 ετών, ο οποίος διέμενε στο Λονδίνο. Σε ανάρτηση του ο Βάσος Χριστοφόρου, πρώην δημοσιογράφος της Παροικιακής εφημερίδας αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ αγαπητό μέλος στην κυπριακη παροικια του Burton upon Trent, Staffordshire. 

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση ο 44χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε.

Ο Παναγιώτης καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE