Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Tη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου ακόμη ενός νεαρού πατέρα ανήλικων παιδιών λόγω κορονωϊού. 

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ευαγγέλου 44 ετών, ο οποίος διέμενε στο Λονδίνο. Σε ανάρτηση του ο Βάσος Χριστοφόρου, πρώην δημοσιογράφος της Παροικιακής εφημερίδας αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ αγαπητό μέλος στην κυπριακη παροικια του Burton upon Trent, Staffordshire. 

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση ο 44χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε.

Ο Παναγιώτης καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.