Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Θλίψη για τον Κύπριο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Tη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου ακόμη ενός νεαρού πατέρα ανήλικων παιδιών λόγω κορονωϊού. 

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ευαγγέλου 44 ετών, ο οποίος διέμενε στο Λονδίνο. Σε ανάρτηση του ο Βάσος Χριστοφόρου, πρώην δημοσιογράφος της Παροικιακής εφημερίδας αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ αγαπητό μέλος στην κυπριακη παροικια του Burton upon Trent, Staffordshire. 

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση ο 44χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε.

Ο Παναγιώτης καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE