Τραυματισμός αστυνομικών μετά από άγρια καταδίωξη – Γνωστός στις Αρχές χτύπησε το περιπολικό

Τραυματισμός αστυνομικών μετά από άγρια καταδίωξη – Γνωστός στις Αρχές χτύπησε το περιπολικό

Καταδίωξη σαν ταινία δράσης σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Λεμεσού σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γνωστό πρόσωπο στις Αρχές εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα από μέλη του ΟΠΕ στην περιοχή της Επισκοπής και του έγινε σήμα για να σταματήσει. Ο δράστης απέφυγε να σταματήσει και επιτάχυνε το όχημα του με τα μέλη της Αστυνομίας να τον καταδιώκουν.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο άνδρας χτύπησε με το όχημα του στο περιπολικό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να κατηγορηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE