Ο Νεόφυτος Ηλία είναι ο Κύπριος που μπαίνει στη «Φάρμα» (Φώτο)

Ο Νεόφυτος Ηλία είναι ο Κύπριος που μπαίνει στη «Φάρμα» (Φώτο)

Δες ποιος είναι

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες, ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμα» στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σήμερα ωστόσο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 18 παικτών που μπαίνουν στο ριάλιτι και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα θα δούμε τους: Σταμάτη Γαρδέλη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Αγγελική Ηλιάδη, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μάνο Πανταζή κα, ενώ ανάμεσα στους παίκτες θα δούμε και έναν Κύπριο!

Δες τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE