Οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Γλαύκου Κληρίδη – Οι λεπτομέρειες για το ετήσιο μνημόσυνο

Οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Γλαύκου Κληρίδη – Οι λεπτομέρειες για το ετήσιο μνημόσυνο

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γλαύκου Κληρίδη.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο, στις 8:30 π.μ.

Τον επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρώην Υπουργός Υγείας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ,  κ. Φρίξος Σαββίδης.

Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE