Άβολη στιγμή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: Δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν στον αέρα - «Ρε μ…α» - BINTEO

Άβολη στιγμή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: Δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν στον αέρα - «Ρε μ…α» - BINTEO

Με θέματα της επικαιρότητας ξεκίνησε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και σε σύνδεση προσπάθησε να βγει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καραστεφανής.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά, καθώς ο ήχος του δημοσιογράφου διακόπηκε κι ο ίδιος νόμισε ότι δεν βρισκόταν στον αέρα. Μάλιστα εκνευρισμένος ανέφερε: «Δεν ακούγεται… Έκλεισε η γραμμή… Ρε μ…α πλάκα μας κάνεις;»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε με ένα χαμόγελο αμηχανίας για αυτό που ακούστηκε στον αέρα και ζήτησε να κλείσουν τον ήχο του δημοσιογράφου για να επανέλθει αργότερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.