Άβολη στιγμή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: Δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν στον αέρα - «Ρε μ…α» - BINTEO

Άβολη στιγμή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: Δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν στον αέρα - «Ρε μ…α» - BINTEO

Με θέματα της επικαιρότητας ξεκίνησε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και σε σύνδεση προσπάθησε να βγει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καραστεφανής.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά, καθώς ο ήχος του δημοσιογράφου διακόπηκε κι ο ίδιος νόμισε ότι δεν βρισκόταν στον αέρα. Μάλιστα εκνευρισμένος ανέφερε: «Δεν ακούγεται… Έκλεισε η γραμμή… Ρε μ…α πλάκα μας κάνεις;»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε με ένα χαμόγελο αμηχανίας για αυτό που ακούστηκε στον αέρα και ζήτησε να κλείσουν τον ήχο του δημοσιογράφου για να επανέλθει αργότερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.