Αστυνομικός στην Ελλάδα ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του - Καταγελία από την πρώην σύζυγο

Αστυνομικός στην Ελλάδα ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του - Καταγελία από την πρώην σύζυγο

Σοκ προκαλεί υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν αστυφύλακα, ο οποίος ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του!

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα, βρέθηκε στο στόχαστρο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του.

Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από μεθοδική έρευνα, κατάφεραν να «δέσουν» τον αστυνομικό που διέπραττε αυτές τις φρικαλέες ενέργειες σε βάρος του μόλις 4 ετών και 4 μηνών κοριτσιού και να οδηγήσουν την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Το ένταλμα αφορά παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα. Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο της καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE