Αστυνομικός στην Ελλάδα ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του - Καταγελία από την πρώην σύζυγο

Αστυνομικός στην Ελλάδα ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του - Καταγελία από την πρώην σύζυγο

Σοκ προκαλεί υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν αστυφύλακα, ο οποίος ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του!

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα, βρέθηκε στο στόχαστρο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του.

Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από μεθοδική έρευνα, κατάφεραν να «δέσουν» τον αστυνομικό που διέπραττε αυτές τις φρικαλέες ενέργειες σε βάρος του μόλις 4 ετών και 4 μηνών κοριτσιού και να οδηγήσουν την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Το ένταλμα αφορά παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα. Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο της καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE