Mόλις παντρεύτηκε Κύπρια ηθοποιός: Οι όμορφες εικόνες με παρανυφάκια τα δυο της παιδιά

Mόλις παντρεύτηκε Κύπρια ηθοποιός: Οι όμορφες εικόνες με παρανυφάκια τα δυο της παιδιά

Την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής έζησε η Κύπρια ηθοποιός η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα του Αγίου Μακαρίου.

Πλάι της ο άνδρας της ζωής της Πάρης Παπαγιώργης έχοντας μάλιστα για παρανυφάκια τα δυο τους παιδιά. Πολλοί ηθοποιοί συναδέλφοι της και αγαπημένα της πρόσωπα δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμορφες εικόνες.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE