Mόλις παντρεύτηκε Κύπρια ηθοποιός: Οι όμορφες εικόνες με παρανυφάκια τα δυο της παιδιά

Mόλις παντρεύτηκε Κύπρια ηθοποιός: Οι όμορφες εικόνες με παρανυφάκια τα δυο της παιδιά

Την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής έζησε η Κύπρια ηθοποιός η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα του Αγίου Μακαρίου.

Πλάι της ο άνδρας της ζωής της Πάρης Παπαγιώργης έχοντας μάλιστα για παρανυφάκια τα δυο τους παιδιά. Πολλοί ηθοποιοί συναδέλφοι της και αγαπημένα της πρόσωπα δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμορφες εικόνες.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE