Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε 174 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 14,301 εξετάσεων την Κυριακή.

Τρία περιστατικά εντοπίστηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο, 34 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 137 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Τα 44 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 41 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 33 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έξι στο κατεχόμενο Τρίκωμο , 5 στην κατεχόμενη Μόρφου και 8 στην κατεχόμενη Λεύκα.

Τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανέρχονται στις 24, 524 και καταγράφηκαν και 93 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE