Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε 174 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 14,301 εξετάσεων την Κυριακή.

Τρία περιστατικά εντοπίστηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο, 34 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 137 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Τα 44 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 41 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 33 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έξι στο κατεχόμενο Τρίκωμο , 5 στην κατεχόμενη Μόρφου και 8 στην κατεχόμενη Λεύκα.

Τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανέρχονται στις 24, 524 και καταγράφηκαν και 93 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE