Νύχτα τρόμου για υπάλληλο στη Λεμεσό: Άγνωστος άνδρας «μπούκαρε» με πιστόλι σε πρακτορείο, άρπαξε χιλιάδες ευρώ και τράπηκε σε φυγή

Νύχτα τρόμου για υπάλληλο στη Λεμεσό: Άγνωστος άνδρας «μπούκαρε» με πιστόλι σε πρακτορείο, άρπαξε χιλιάδες ευρώ και τράπηκε σε φυγή

Άγνωστος άνδρας «μπούκαρε» με πιστόλι σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό και απείλησε την υπάλληλο να το δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (14/11), σε πρακτορείο στοιχημάτων στην περιοχή του Τσιρείου, όταν άγνωστος άνδρας μπήκε με πιστόλι, καλυμμένος με κουκούλα και ζήτησε τα χρήματα του ταμείου.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης μιλούσε την Κυπριακή διάλεκτο, ενώ κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 4.030 ευρώ και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η υπόθεση διερευνάτε από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE