Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο "Voice" και γκρέμισε το πλατό με το ζεϊμπέκικο της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο "Voice" και γκρέμισε το πλατό με το ζεϊμπέκικο της - ΒΙΝΤΕΟ

Την βοήθεια της παλιάς γνώριμης στο The Voice, της Ελεωνόρας Ζουγανέλης επέλεξε να ζητήσει αυτή τη χρονιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη φάση των knockouts.

Έτσι, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην ΣΚΑΪ, οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν σε μια ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου.

Μια εμφάνιση που ξεκίνησε με τα «Βεγγαλικά» και συνεχίστηκε με μια από τις τελευταίες επιτυχίες που σημειώνει ο Κωνστανίνος Αργυρός με το κομμάτι «Αθήνα μου». Εκεί ήταν που η δημοφιλής ερμηνεύτρια και πρώην coach του The Voice αποφάσισε να ρίξει έναν… χορό!Σε αυτή τη στιγμή, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να βρεθεί στο πλάι της η Ελεωνόρας Ζουγανέλη τη στιγμή που πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό ένα σύντομο ζεϊμπέκικο που «γκρέμισε» κυριολεκτικά το πλατό του The Voice.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.