Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Αγοράκι 6 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το βρέφος είχε εισαχθεί το προηγούμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου με συμπτώματα πυρετού και βήχα ενώ θετικό είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αγοράκι είναι και το μόνο περιστατικό που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ανησυχία με την έξαρση σε ιούς όπως τον RSV και την αύξηση των περιστατικών με γιατρούς να προειδοποιούν τους γονείς να μην παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με συμπτώματα.

Μάλιστα οι παιδιατρικοί θάλαμοι του νοσηλευτηρίου είναι σχεδόν γεμάτοι, με την πληρότητα να αγγίζει το 70-80%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE