LIFESTYLE

Μήπως έγιναν κολλητά τα ζώδια με τον καιρό; Μας φαίνονται λίγο… άστατα

Μήπως έγιναν κολλητά τα ζώδια με τον καιρό; Μας φαίνονται λίγο… άστατα

Προσπαθούμε να μάθουμε τι προβλέπουν τα άστρα για εμάς. Να διαβάσουμε οι άνθρωποι τις αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία μας. Και τι να δούμε; Τα άστρα… μεθυσμένα. Δείτε τι γράφουν και θα καταλάβετε…

Κριός
Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Κριούς, με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία να προωθεί τα σχέδιά σας που σχετίζονται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με νομικά ή διαδικαστικά σας θέματα, ενώ ειδικά όσοι είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σχέση ή μια σημαντική συνεργασία σας! Προσπαθήστε γενικότερα να βρείτε τρόπους ώστε αυτό το Σαββατοκύριακο να κλείσετε κάποιες πολύ σημαντικές υποθέσεις σας οι οποίες σας απασχολούν άμεσα. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, με την Αφροδίτη (κυβερνήτης πλανήτης σας) να περνά στον Λέοντα και να παραμένει εκεί αρκετούς μήνες, μέχρι το φθινόπωρο, τα οικογενειακά σας θέματα θα σας απασχολήσουν άμεσα, χωρίς να αποκλείεται να κάνετε κάποια «γλυκά» έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι σας (αγορές, αλλαγή διακόσμησης, διαμόρφωση του χώρου σας). Το εξάγωνο του Άρη-Δία ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας θέματα, τα οποία θα μπορούσαν να παρουσιάσουν μια ευχάριστη εξέλιξη.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους η περίοδος αυτή είναι πολύ ευχάριστη, μια περίοδος  με πολλές και σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες. Για πολύ καιρό θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρές διαδρομές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ το εξάγωνο του Άρη-Δία ευνοεί ιδιαίτερα όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Ιουνίου, με το κλείσιμο μιας συμφωνίας, την υπογραφή ενός συμβολαίου ή μια πρόοδο των επιδιώξεων σας να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι βρίσκεστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο, με την σημερινή ημέρα να είναι ιδανική για να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας που αφορούν σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας ζητήματα. Τα οικονομικά σας γενικότερα ευνοούνται και προωθούνται. Βέβαια, εξακολουθείτε να έχετε άγχη για τα επαγγελματικά σας ενώ μπορεί να κάνετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες είναι εξαιρετική η σημερινή ημέρα, με την Αφροδίτη που περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για πάρα πολύ καιρό, ως το φθινόπωρο, να αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σας! Σήμερα, όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες  του ζωδίου σας μπορείτε να κερδίσετε πολλά, με ένα εργασιακό σας θέμα να βρίσκει μια ευχάριστη λύση ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε οποιεσδήποτε υποθέσεις έχουν σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι επαφές, οι συμφωνίες και οι συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.

Παρθένος
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται για εσάς τους Παρθένους, ενώ μπορείτε να προωθήσετε ένα πολύ σημαντικό οικονομικό ζήτημα το οποίο μάλιστα θα αποδώσει. Επίσης, τις ημέρες αυτές, μπορείτε να προωθήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένειά σας.

Ζυγός
Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για εσάς τους Ζυγούς και μπορείτε να καταφέρετε πολλά καθώς είστε γεμάτοι δράση και ενέργεια! Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις αλλά και τα ταξίδια. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα, όπου και θα παραμείνει για πολύ καιρό, σας φέρνει κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σταθεροποιώντας μια σχέση σας, ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς αρχίζει τώρα μια θαυμάσια περίοδος που η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή έχουν να σας δώσουν πολλά, αν και θα υπάρξουν βέβαια αρκετά σκαμπανεβάσματα. Προωθήστε τώρα ένα σημαντικό οικονομικό σας ζήτημα το οποίο μπορεί να αποδώσει. Τα οικονομικά σας θέματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη, ενώ η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εσάς.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες μπαίνετε σε μια πολύ σημαντική και αποδοτική περίοδο, με τις καταστάσεις και τα θέματα που σας απασχολούν να ευνοούνται ιδιαίτερα, αν και, προσωρινά, ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας! Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου μπορείτε τώρα να καταφέρετε πολλά.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους αρχίζει μια περίοδος που η συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως αλλιώς να είναι στην αρχή της, και αλλιώς στο τέλος αυτής της περιόδου, ενώ ευνοούνται ενδιαφέροντα πράγματα και ασχολίες. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και ασφάλειες προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο, όπως επίσης μπορείτε να προωθήσετε και ένα θέμα εργασίας.

Υδροχόος
Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους, με την Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο να βελτιώνει σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες  σας, ενώ έχετε σημαντική δράση, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Φεβρουαρίου και όχι μόνο. Θα υπάρξουν σημαντικότατες αλλαγές, ειδικά ως το τέλος του μήνα.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς αρχίζει μια εξαιρετική περίοδος, ειδικά για τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Εδώ και καιρό σας αναφέρω ότι στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ κάποια θέματα υγείας μπορούν να ρυθμιστούν. Αν είστε γεννημένοι  γύρω στις 8-10 Μαρτίου θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ ένα οικονομικό θέμα ευνοείται.

Πηγή: astrologos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top