Ανέβασαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί στη Λευκωσία - Σε επ` αόριστόν η στάση εργασίας

Ανέβασαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί στη Λευκωσία - Σε επ` αόριστόν η στάση εργασίας

Η Παγκύπρια Συντονιστική Ταξί κατέρχεται σε επ΄ αόριστον στάση εργασίας.

Σε ανακοίνωση στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι η απόφαση για τη στάση εργασίας πάρθηκε για την "απειλητική και εκβιαστική στάση συγκεκριμένου φορέα που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος έχει προβεί σε απρεπείς συμπεριφορές και ενέργειες προς επαγγελματίες οδηγούς Ταξί".

"Θέλουμε να θυμίσουμε ότι καθήκον όλων των Υπουργείων είναι να προασπίζονται όλους τους πολίτες και όχι να προχωρούν σε διακρίσεις ώστε να καλύψουν δικά τους λάθη" και οφείλουν "να σέβονται βασικές συμφωνίες της Κυπριακής Δημοκρατίας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη σοκαριστική τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο, με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Βρετανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE