Ανέβασαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί στη Λευκωσία - Σε επ` αόριστόν η στάση εργασίας

Ανέβασαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί στη Λευκωσία - Σε επ` αόριστόν η στάση εργασίας

Η Παγκύπρια Συντονιστική Ταξί κατέρχεται σε επ΄ αόριστον στάση εργασίας.

Σε ανακοίνωση στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι η απόφαση για τη στάση εργασίας πάρθηκε για την "απειλητική και εκβιαστική στάση συγκεκριμένου φορέα που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος έχει προβεί σε απρεπείς συμπεριφορές και ενέργειες προς επαγγελματίες οδηγούς Ταξί".

"Θέλουμε να θυμίσουμε ότι καθήκον όλων των Υπουργείων είναι να προασπίζονται όλους τους πολίτες και όχι να προχωρούν σε διακρίσεις ώστε να καλύψουν δικά τους λάθη" και οφείλουν "να σέβονται βασικές συμφωνίες της Κυπριακής Δημοκρατίας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.