ΔΙΕΘΝΗ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από... 34 μέρες απουσίας βάζοντας τέλος στα σενάρια

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από... 34 μέρες απουσίας βάζοντας τέλος στα σενάρια

Δριμύτερος επανήλθε στο προσκήνιο ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 12 Οκτωβρίου, όταν παρέστη σε έκθεση με πυραύλους στην Πιονγιάνγκ.

Σήμερα όμως έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση προκειμένου να κλείσει το στόμα όλων όσων ισχυρίζονται ότι κάτι τρέχει με την υγεία του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πόζαρε στο φακό ενώ επισκέφθηκε το εργοτάξιο μιας πόλης που χτίζεται κοντά στην περιοχή που συνορεύει με την Κίνα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent».

Ο ηγέτης της Πιονγιάνγκ επισκέφθηκε επίσης ένα ιερό βουνό κοντά στο όρος Paektu, το οποίο είναι ιστορικά σημαντικό για την οικογένειά του.

Ο Κιμ επιθεώρησε το εργοτάξιο για να δει από κοντά το τρίτο στάδιο του κατασκευαστικού έργου, όπως αναφέρει το κρατικό δίκτυο «Voice of Korea» (Φωνή της Κορέας ). Αν και το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2020, ο Κιμ έσπευσε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε κάτι που το αγκάλιασε ο κόσμος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος», φέρεται να είπε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας όταν τον ενημέρωσαν ότι οι ντόπιοι ήταν χαρούμενοι με το έργο.

«Η κατασκευή της Samjiyon είναι το σημείο εκκίνησης μιας νέας επανάστασης που θα οδηγήσει τους ντόπιους σε μια πολιτισμένη υλική και πολιτιστική ζωή», φέρεται να είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν περιγράφοντας την πόλη ως πρότυπο έργο που πρέπει να ακολουθήσουν οι αγροτικές περιοχές σε όλη τη χώρα.

Το θέμα της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν απασχολεί έντονα τα διεθνή ΜΜΕ . Αναφορές για καρδιακά προβλήματα υπήρξαν τον Απρίλιο του 2020. Πρόσφατα ο Κιμ εθεάθη σε ηλεκτρικό καρότσι να περιφέρεται σε ένα εργοστάσιο και με ένα σημάδι στο χέρι του που ορισμένοι ειδικοί είπαν ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με ιατρική πράξη.

Αφού φάνηκε να χάνει μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης απουσίας τον Μάιο του 2021, εθεάθη να φορά μυστηριώδεις επιδέσμους στο κεφάλι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top