Τατάρ: «Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από την Κύπρο»

Τατάρ: «Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από την Κύπρο»

Το κεφάλαιο της ομοσπονδίας έκλεισε, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, μιλώντας σε «διεθνές συμπόσιο για την Κύπρο» στα κατεχόμενα για τα 450 χρόνια από την κατάκτηση του νησιού από τους Οθωμανούς. Είπε ακόμη ότι οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από την Κύπρο.

«Δέχτηκαν τη Νότια Κύπρο στην ΕΕ» είπε ο κ. Τατάρ – αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατίας – κάνοντας λόγο για «έκνομη πράξη».

Ως Τουρκοκύπριοι, είπε «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη αδικία». «Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα όπως η καλή θέληση» συνέχισε, για να προσθέσει ότι «εδώ διεκδικούμε τα δικαιώματά μας. Λέω στους δικούς μας αντιπάλους ότι υπερασπιζόμαστε τα δύο κράτη».

«Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από το νησί. Δεν θα γίνουμε μπάλωμα στους Ελληνοκύπριους. Ο δρόμος μας είναι ο δρόμος μαζί με την Τουρκική Δημοκρατία» είπε, για να προσθέσει πως δεν είναι δυνατόν οι Τουρκοκύπριοι να ζήσουν σε αυτό το νησί χωρίς την Τουρκία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE