Τατάρ: «Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από την Κύπρο»

Τατάρ: «Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από την Κύπρο»

Το κεφάλαιο της ομοσπονδίας έκλεισε, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, μιλώντας σε «διεθνές συμπόσιο για την Κύπρο» στα κατεχόμενα για τα 450 χρόνια από την κατάκτηση του νησιού από τους Οθωμανούς. Είπε ακόμη ότι οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από την Κύπρο.

«Δέχτηκαν τη Νότια Κύπρο στην ΕΕ» είπε ο κ. Τατάρ – αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατίας – κάνοντας λόγο για «έκνομη πράξη».

Ως Τουρκοκύπριοι, είπε «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη αδικία». «Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα όπως η καλή θέληση» συνέχισε, για να προσθέσει ότι «εδώ διεκδικούμε τα δικαιώματά μας. Λέω στους δικούς μας αντιπάλους ότι υπερασπιζόμαστε τα δύο κράτη».

«Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποχωρήσουν από το νησί. Δεν θα γίνουμε μπάλωμα στους Ελληνοκύπριους. Ο δρόμος μας είναι ο δρόμος μαζί με την Τουρκική Δημοκρατία» είπε, για να προσθέσει πως δεν είναι δυνατόν οι Τουρκοκύπριοι να ζήσουν σε αυτό το νησί χωρίς την Τουρκία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE