Κλειστό το επαρχιακό γραφείο ΦΠΑ Λεμεσού λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Κλειστό το επαρχιακό γραφείο ΦΠΑ Λεμεσού λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, λόγω επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19, το επαρχιακό γραφείο ΦΠΑ Λεμεσού (οδός Φραγκλίνου Ρούσβελτ 76), θα παραμείνει κλειστό σήμερα, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, Το Τμήμα Φορολογίας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, περιλαμβανομένης και της απολύμανσης των χώρων του γραφείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE