Κλειστό το επαρχιακό γραφείο ΦΠΑ Λεμεσού λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Κλειστό το επαρχιακό γραφείο ΦΠΑ Λεμεσού λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, λόγω επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19, το επαρχιακό γραφείο ΦΠΑ Λεμεσού (οδός Φραγκλίνου Ρούσβελτ 76), θα παραμείνει κλειστό σήμερα, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, Το Τμήμα Φορολογίας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, περιλαμβανομένης και της απολύμανσης των χώρων του γραφείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE