ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε αγορά και τέταρτου γεωτρύπανου ο Ερντογάν

Ανακοίνωσε αγορά και τέταρτου γεωτρύπανου ο Ερντογάν

Ένα τέταρτο γεωτρύπανο, αυτή τη φορά 7ης γενιάς, αγοράζει η Τουρκία, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι στον κόσμο υπάρχουν 5 μόνο πλοία αυτής της κατηγορίας.


Σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αυτή τη στιγμή συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα με 3 πλοία γεωτρήσεων βαθέων υδάτων και 2 πλοία σεισμικής έρευνας, ανακοινώνοντας ότι ένα τέταρτο σκάφος προστέθηκε στον στόλο γεωτρήσεων.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αυτό το πλοίο, σε αντίθεση με τα άλλα, είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη και την τελευταία τεχνολογία, η οποία ονομάζεται έβδομη γενιά. "Υπάρχουν 5 πλοία αυτής της κατηγορίας στον κόσμο. Διαθέτουμε ένα από αυτά. Το νέο μας πλοίο έχει μήκος 238 μέτρα και πλάτος 42 μέτρα. Θα μπορούμε να κάνουμε γεωτρήσεις σε βάθος 1.665 μέτρων. Δόξα τω Θεώ, καταφέραμε πλέον να είμαστε μια χώρα που έχει την ικανότητα να δραστηριοποιείται και πέραν των συνόρων της" είπε.

Εύχομαι το νέο μας πλοίο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που φέραμε στη χώρα μας να είναι επωφελές για τη χώρα μας, το έθνος μας και τον ενεργειακό μας τομέα”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top