Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα τον 50χρονο Άγγελο Δημοσθένους στη Λεμεσό – «Έσβησε» μετά από τροχαίο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα τον 50χρονο Άγγελο Δημοσθένους στη Λεμεσό – «Έσβησε» μετά από τροχαίο

Υπέκυψε σήμερα, στα τραύματά του, ο 50χρονος Άγγελος Δημοσθένους, από την Παραμύθα, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε οδική σύγκρουση, στην επαρχία Λεμεσού, στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δημοσθένους νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η σύγκρουση συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να ανατραπεί σε ανοικτό χώρο.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE