Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα τον 50χρονο Άγγελο Δημοσθένους στη Λεμεσό – «Έσβησε» μετά από τροχαίο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα τον 50χρονο Άγγελο Δημοσθένους στη Λεμεσό – «Έσβησε» μετά από τροχαίο

Υπέκυψε σήμερα, στα τραύματά του, ο 50χρονος Άγγελος Δημοσθένους, από την Παραμύθα, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε οδική σύγκρουση, στην επαρχία Λεμεσού, στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δημοσθένους νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η σύγκρουση συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να ανατραπεί σε ανοικτό χώρο.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE