ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Δεν άντεχα να την βλέπω στην αγκαλιά του καλού μου», κατέθεσε κοπέλα που έστελνε επιστολές μίσους σε 31χρονη

Πάτρα: «Δεν άντεχα να την βλέπω στην αγκαλιά του καλού μου», κατέθεσε κοπέλα που έστελνε επιστολές μίσους σε 31χρονη

Η καταγγελία στην Αστυνομία και η παρέμβαση της τελευταίας απέτρεψε τα χειρότερα ανάμεσα στη γυναίκα που έστελνε γράμματα μίσους και εκδίκησης σε μία 31χρονη κοπέλα σε περιοχή της Πάτρας για λόγους ερωτικής αντιζηλίας!

Η δράστιδα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν είχε στείλει μόνο δύο γράμματα σε λάθος σπίτι, που βρίσκεται κοντά στην οικία της παθούσας, αλλά είχε κολλήσει και αυτοσχέδιες… αφίσες σε κολόνες στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με υβριστικό περιεχόμενο και με φωτογραφία της κοπέλας!

Η οικογένεια της παθούσας αναστατώθηκε μόλις διάβασε το περιεχόμενο των δύο γραμμάτων. Υποψιαζόταν, βέβαια, την προέλευσή τους, αλλά δεν είχε αποδείξεις ώσπου «μίλησε» η κάμερα ασφαλείας του γείτονα, που είχε καταγράψει τις κινήσεις και το πρόσωπο της «ταχυδρόμου» που άφησε τα γράμματα στο λάθος σπίτι.

Από το περιεχόμενο προκύπτει μίσος και βίαιη, εκδικητική αντίδραση, γεγονός που υποχρέωσε την οικογένεια της 31χρονης να καταφύγει στην Αστυνομία.

Η δράστιδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Τότε άνδρες της ΕΛΑΣ την επισκέφθηκαν στην εργασία της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Κατέθεσε ότι ο λόγος που ενήργησε με αυτόν τον τρόπο ήταν ότι δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά μιας άλλης.

Αφού υποσχέθηκε ότι θα αφήσει ήσυχη την αντίζηλο, αποχώρησε από το τμήμα χωρίς η 31χρονη να υποβάλει μήνυση σε βάρος της.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top