Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αλκοολισμού!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αλκοολισμού!

«Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη που με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αναφέρθηκε και σε μια παλαιότερη εξάρτησή της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παλαιότερα είχε εξάρτηση από το αλκοόλ και τα άτομα που τη βοήθησαν να το αντιμετωπίσει είναι η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE