Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αλκοολισμού!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αλκοολισμού!

«Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη που με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αναφέρθηκε και σε μια παλαιότερη εξάρτησή της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παλαιότερα είχε εξάρτηση από το αλκοόλ και τα άτομα που τη βοήθησαν να το αντιμετωπίσει είναι η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.