Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αλκοολισμού!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αλκοολισμού!

«Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ, ξύπναγα και έπινα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη που με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αναφέρθηκε και σε μια παλαιότερη εξάρτησή της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παλαιότερα είχε εξάρτηση από το αλκοόλ και τα άτομα που τη βοήθησαν να το αντιμετωπίσει είναι η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.