Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα

Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα

Xειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης (17/11) οι Αρχές, σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση σχεδίου δολοφονίας του Προέδρου των Σχολικών Εφορειών Λεμεσού Ντίνου Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 26χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος καταζητείτο ως ο τρίτος ύποπτος για την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές, το πρόσωπο αυτό φέρεται ότι προμήθευσε τον μεσάζοντα-πληροφοριοδότη με τα όπλα, κατόπιν απαίτησης των δύο αδελφών που τελούν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE