Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα από σύνολο 18.222 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας», ένα περιστατικό αφορά επιβάτη από το εξωτερικό, 49 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 256 είναι τοπικές μολύνσεις.

Οι 107 προέρχονται από τη Λευκωσία, οι 57 από την Κερύνεια, οι 78 από την Αμμόχωστο, οι 11 από το Τρίκωμο, 1 από τη Μόρφου και 2 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 25.256 και των θανάτων σε 93.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE