Τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας σκότωσε τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους και την πεθερά του

Τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας σκότωσε τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους και την πεθερά του

Σε κατάσταση παράνοιας, 47χρονος, με καταγωγή από το Μαρόκο, επέστρεψε στο σπίτι του στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας και δολοφόνησε αρχικά τη σύζυγό του, μετά την 64χρονη πεθερά του και στο τέλος τα δυο του παιδιά, πέντε και δυο ετών.

Αμέσως μετά, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τους περίοικους, ήταν ένας φαινομενικά πράος χαρακτήρας και εδώ και για αρκετά χρόνια δούλευε σε σούπερ μάρκετ. Η σύζυγός του εργαζόταν ως καθαρίστρια και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των παιδιών.

Η τραγωδία αυτή έλαβε χώρα μόλις μια ημέρα μετά το τραγικό συμβάν της Βετράλα, λίγο έξω από την Ρώμη, όπου ένας άνδρας 48 ετών με κορωνοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, όπου δολοφόνησε το δεκάχρονο παιδί του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο δράστης, εις βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα με δικαστική απόφαση λόγω βίαιων πράξεων κατά της οικογένειάς του, ήθελε να εκδικηθεί την σύζυγό του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.

BEST OF TOTHEMAONLINE