Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον θα εξακολουθήσει να εστιάζει στη μεταναστευτική κρίση στη Λευκορωσία, αφού οι αρχές σήμερα απομάκρυναν από τους κύριους καταυλισμούς μετανάστες όπου είχαν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Πολωνία.


"Είναι εντελώς αδίστακτο το ότι ο Λουκασένκο και η Λευκορωσία προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο τη μετανάστευση", είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νιγηρία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν την εξουσία να επιβάλουν όσες επιπλέον κυρώσεις χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE