Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον θα εξακολουθήσει να εστιάζει στη μεταναστευτική κρίση στη Λευκορωσία, αφού οι αρχές σήμερα απομάκρυναν από τους κύριους καταυλισμούς μετανάστες όπου είχαν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Πολωνία.


"Είναι εντελώς αδίστακτο το ότι ο Λουκασένκο και η Λευκορωσία προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο τη μετανάστευση", είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νιγηρία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν την εξουσία να επιβάλουν όσες επιπλέον κυρώσεις χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE