Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον θα εξακολουθήσει να εστιάζει στη μεταναστευτική κρίση στη Λευκορωσία, αφού οι αρχές σήμερα απομάκρυναν από τους κύριους καταυλισμούς μετανάστες όπου είχαν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Πολωνία.


"Είναι εντελώς αδίστακτο το ότι ο Λουκασένκο και η Λευκορωσία προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο τη μετανάστευση", είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νιγηρία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν την εξουσία να επιβάλουν όσες επιπλέον κυρώσεις χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE