Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον θα εξακολουθήσει να εστιάζει στη μεταναστευτική κρίση στη Λευκορωσία, αφού οι αρχές σήμερα απομάκρυναν από τους κύριους καταυλισμούς μετανάστες όπου είχαν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Πολωνία.


"Είναι εντελώς αδίστακτο το ότι ο Λουκασένκο και η Λευκορωσία προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο τη μετανάστευση", είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νιγηρία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν την εξουσία να επιβάλουν όσες επιπλέον κυρώσεις χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE