Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Στέϊτ Ντιπάρτμεντ: Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην κρίση στην Λευκορωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον θα εξακολουθήσει να εστιάζει στη μεταναστευτική κρίση στη Λευκορωσία, αφού οι αρχές σήμερα απομάκρυναν από τους κύριους καταυλισμούς μετανάστες όπου είχαν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Πολωνία.


"Είναι εντελώς αδίστακτο το ότι ο Λουκασένκο και η Λευκορωσία προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο τη μετανάστευση", είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νιγηρία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν την εξουσία να επιβάλουν όσες επιπλέον κυρώσεις χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE