«Τσέπωσε» μπαταρίες 800 ευρώ από τη Cyta - Συνελήφθη ο 28χρονος

«Τσέπωσε» μπαταρίες 800 ευρώ από τη Cyta - Συνελήφθη ο 28χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για υπόθεση κλοπής από υποσταθμό της Cyta προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 25.10.21 καταγγέλθηκε από τεχνικό επόπτη της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ότι την ίδια ημέρα παραβιάστηκε πόρτα υποσταθμού στην Πάφο και κλάπηκαν τέσσερις μπαταρίες αξίας 800 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου ο οποίος συνελήφθη χτες στις 22:20 με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE