«Τσέπωσε» μπαταρίες 800 ευρώ από τη Cyta - Συνελήφθη ο 28χρονος

«Τσέπωσε» μπαταρίες 800 ευρώ από τη Cyta - Συνελήφθη ο 28χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για υπόθεση κλοπής από υποσταθμό της Cyta προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 25.10.21 καταγγέλθηκε από τεχνικό επόπτη της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ότι την ίδια ημέρα παραβιάστηκε πόρτα υποσταθμού στην Πάφο και κλάπηκαν τέσσερις μπαταρίες αξίας 800 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου ο οποίος συνελήφθη χτες στις 22:20 με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE