ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστές και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου λόγω γερανοφόρου

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστές και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου λόγω γερανοφόρου

Κλειστές είναι από τις 10.00 το πρωί σήμερα, και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο προς Αυδήμου μέχρι και το ύψος του χωριού Παραμάλι, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για σκοπούς μετακίνησης του γερανοφόρου οχήματος που από χθες το βράδυ παραμένει ακινητοποιημένο εντός του δρόμου, λόγω μηχανικής βλάβης.

Στο σημείο ακινητοποίησης του γερανοφόρου, λίγο μετά την έξοδο προς το Παραμάλι, βρίσκεται συνεργείο που με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας, καταβάλλει προσπάθειες για μετακίνηση του οχήματος.

Η κυκλοφορία από Πάφο προς Λεμεσό διοχετεύεται μέσω της εξόδου στην Αυδήμου, προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, όπου διαμέσου των Βρετανικών Βάσεων, οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων θα μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο του στην περιοχή Επισκοπής.

Κλειστή θα παραμένει και η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο Παραμάλι, λόγω των εργασιών για μετακίνηση του γερανοφόρου οχήματος. Η κυκλοφορία από το Παραμάλι προς Λεμεσό επίσης διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού, από όπου οι οδηγοί μπορούν να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην Επισκοπή.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς που διακινούνται στην περιοχή, να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE