«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

Στα Λευκά το Τρόοδος μετά την κακοκαιρία... και αν και θα περιμέναμε με αγωνία τα χιόνια, εντούτοις το άσπρο χρώμα προήλθε απο έντονη χαλαζόπτωση.

Άσπρισε και πάλι το Τρόοδος από μία λεπτή στρώση χαλαζιού, όπως μπορείτε να δείτε από την κάμερα του kitasweather

 Παράλληλα, η θερμοκρασία από τον σταθμό του Kitasweather έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης από τους 7.7 βαθμούς Κελσίου που ανήλθε νωρίτερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5.8 χιλιοστά βροχής.

Για να παρακολουθείτε ζωντανά την κάμερα στο ξενοδοχείο Jubilee πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE