«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

Στα Λευκά το Τρόοδος μετά την κακοκαιρία... και αν και θα περιμέναμε με αγωνία τα χιόνια, εντούτοις το άσπρο χρώμα προήλθε απο έντονη χαλαζόπτωση.

Άσπρισε και πάλι το Τρόοδος από μία λεπτή στρώση χαλαζιού, όπως μπορείτε να δείτε από την κάμερα του kitasweather

 Παράλληλα, η θερμοκρασία από τον σταθμό του Kitasweather έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης από τους 7.7 βαθμούς Κελσίου που ανήλθε νωρίτερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5.8 χιλιοστά βροχής.

Για να παρακολουθείτε ζωντανά την κάμερα στο ξενοδοχείο Jubilee πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.