«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

Στα Λευκά το Τρόοδος μετά την κακοκαιρία... και αν και θα περιμέναμε με αγωνία τα χιόνια, εντούτοις το άσπρο χρώμα προήλθε απο έντονη χαλαζόπτωση.

Άσπρισε και πάλι το Τρόοδος από μία λεπτή στρώση χαλαζιού, όπως μπορείτε να δείτε από την κάμερα του kitasweather

 Παράλληλα, η θερμοκρασία από τον σταθμό του Kitasweather έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης από τους 7.7 βαθμούς Κελσίου που ανήλθε νωρίτερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5.8 χιλιοστά βροχής.

Για να παρακολουθείτε ζωντανά την κάμερα στο ξενοδοχείο Jubilee πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE