«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

Στα Λευκά το Τρόοδος μετά την κακοκαιρία... και αν και θα περιμέναμε με αγωνία τα χιόνια, εντούτοις το άσπρο χρώμα προήλθε απο έντονη χαλαζόπτωση.

Άσπρισε και πάλι το Τρόοδος από μία λεπτή στρώση χαλαζιού, όπως μπορείτε να δείτε από την κάμερα του kitasweather

 Παράλληλα, η θερμοκρασία από τον σταθμό του Kitasweather έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης από τους 7.7 βαθμούς Κελσίου που ανήλθε νωρίτερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5.8 χιλιοστά βροχής.

Για να παρακολουθείτε ζωντανά την κάμερα στο ξενοδοχείο Jubilee πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.