Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Με την τρίτη δόση εμβολιάστηκε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου το μεσημέρι και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας από το χέρι της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

«O εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό αλλά και το πιο ασφαλές όπλο στη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού», δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Στην πόλη του Ζήνωνα στήθηκε από τις 8:00 το πρωί μέχρι και 13:00 στην πλατεία Ευρώπης κινητή μονάδα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) του Υπουργείο Υγείας. Στόχος του Υπουργείου με τη χρήση κινητών μονάδων είναι αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά της COVID-19, και δη η αύξηση των εμβολιασμών με ενισχυτική δόση.

Πηγή φωτογραφιών: larnakaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE