Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Με την τρίτη δόση εμβολιάστηκε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου το μεσημέρι και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας από το χέρι της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

«O εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό αλλά και το πιο ασφαλές όπλο στη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού», δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Στην πόλη του Ζήνωνα στήθηκε από τις 8:00 το πρωί μέχρι και 13:00 στην πλατεία Ευρώπης κινητή μονάδα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) του Υπουργείο Υγείας. Στόχος του Υπουργείου με τη χρήση κινητών μονάδων είναι αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά της COVID-19, και δη η αύξηση των εμβολιασμών με ενισχυτική δόση.

Πηγή φωτογραφιών: larnakaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE