Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Με την τρίτη δόση εμβολιάστηκε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου το μεσημέρι και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας από το χέρι της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

«O εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό αλλά και το πιο ασφαλές όπλο στη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού», δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Στην πόλη του Ζήνωνα στήθηκε από τις 8:00 το πρωί μέχρι και 13:00 στην πλατεία Ευρώπης κινητή μονάδα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) του Υπουργείο Υγείας. Στόχος του Υπουργείου με τη χρήση κινητών μονάδων είναι αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά της COVID-19, και δη η αύξηση των εμβολιασμών με ενισχυτική δόση.

Πηγή φωτογραφιών: larnakaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.