Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Με την τρίτη δόση εμβολιάστηκε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου το μεσημέρι και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας από το χέρι της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

«O εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό αλλά και το πιο ασφαλές όπλο στη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού», δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Στην πόλη του Ζήνωνα στήθηκε από τις 8:00 το πρωί μέχρι και 13:00 στην πλατεία Ευρώπης κινητή μονάδα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) του Υπουργείο Υγείας. Στόχος του Υπουργείου με τη χρήση κινητών μονάδων είναι αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά της COVID-19, και δη η αύξηση των εμβολιασμών με ενισχυτική δόση.

Πηγή φωτογραφιών: larnakaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE