«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Χαλασμός Κυρίου σε πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο νησί μας.

Όπως διαφαίνεται και στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί αλλά και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν τις δυτικές περιοχές, ενώ πιθανόν και περιοχές του εσωτερικού και των ορεινών. Η ένταση της βροχής πιθανό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα και δεν αποκλείεται και χαλαζόπτωση.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από πολίτες στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE