Φρικτός θάνατος 8χρονης στην Ελλάδα – Σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Φρικτός θάνατος 8χρονης στην Ελλάδα – Σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι, όταν διέφυγε της προσοχής των δικών της και σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Σύμφωνα με το Mega το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στις 17.30, με το παιδάκι που ξέφυγε της προσοχής των οικείων του και προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις εργοστασίου. Εκεί εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική συρόμενη πόρτα, και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιον υπάλληλο στις 17:50 και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης. Ωστόσο, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

Στο σημείο που σκοτώθηκε η 8χρονη συγγενείς και γείτονες έχουν αφήσει λουλούδια και σοκολάτες. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE