Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το Mega το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στις 17.30, με το παιδάκι που ξέφυγε της προσοχής των οικείων του και προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις εργοστασίου. Εκεί εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική συρόμενη πόρτα, και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιον υπάλληλο στις 17:50 και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης. Ωστόσο, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.
Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.
Στο σημείο που σκοτώθηκε η 8χρονη συγγενείς και γείτονες έχουν αφήσει λουλούδια και σοκολάτες. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




