ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και φόρεσε τα γιορτινά της η Λεμεσός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και φόρεσε τα γιορτινά της η Λεμεσός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, πάτησε το βράδυ του Σαββάτου το κουμπί με το οποίο φωταγωγήθηκε ο διάκοσμος και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

«Απόψε η πόλη μας θα λάμψει με ένα εντυπωσιακό τρόπο. Ο Δήμος μας υπερέβαλε εαυτόν για να έχουμε τον καλύτερο και πλουσιότερο διάκοσμο που είχε ποτέ η πόλη μας» ανέφερε, μιλώντας κατά την εκδήλωση στην παρουσία πλήθους κόσμου.

Η Λεμεσός φόρεσε τα γιορτινά της, ενώ ο κατ' εξοχήν εμπορικός δρόμος της πόλης , η οδός Ανεξαρτησίας γέμισε φως και χρώμα, μετρώντας αντίστροφα για τις μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε μια εκδήλωση με τη συνοδεία μουσικής και χορού, ζογκλερικά κόλπα από τον ξυλοπόδαρο και με παρέα το ξύλινο στρατιωτάκι, ο δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης έδωσε το έναυσμα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

«Είμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα πως παρά τις δυσκολίες, δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε την αισιοδοξία μας ούτε την πίστη στο παρόν και το μέλλον της πόλης μας» είπε.

Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών, όπως και κάθε χρόνο θα βρίσκεται στο χώρο με το ειδικά διαμορφωμένο του έλκηθρό, και τα μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του και πάνω από όλα να παραλάβουν τα δώρα τους, ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λεμεσού.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top