Επικήρυξε τους δράστες του βανδαλισμού ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου - 500 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες

Επικήρυξε τους δράστες του βανδαλισμού ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου - 500 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες

Επικήρυξες τους δράστες ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου για τους βανδαλισμοούς που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 20 Νοεμβρίου στο περιβόητο μνημείο πατάτας. 

Συγκεκριμένα, ο κοινοτάρχης δίνει το ποσό των 500 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους δράστες στην Αστυνομία. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, άγνωστα πρόσωπα έγραψαν πάνω στην πατάτα με σπρέι οπαδικά συνθήματα και πιο συγκεκριμένα «ΑΝΟΛΑ, Μ94 F.G». Το συμβάν έχει ήδη αναφερθεί στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και γίνονται έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζουμε ότι η τεράστια πατάτα που στήθηκε στην Ξυλοφάγου κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά μετά την εγκατάσταση της, με τους χρήστες των social media να δίνουν ρεσιτάλ με ατάκες και memes.

Το ομοίωμα αυτό ωστόσο στοίχισε το ποσό των 8,000 ευρώ και σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του χωριού Γιώργο Τάσου ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς κάτω από την πατάτα θα δημιουργηθεί και μία ειδική κατασκευή.

Επίσης στον χώρο θα δαπανηθούν ακόμη 5,000 ευρώ για τη δημιουργία περιπτέρου που θα προσφέρει ποτά και φαγητό στους επισκέπτες καθώς θα δοθούν ακόμη 2,000 ευρώ για τον εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE