Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz - Μανούλα για πρώτη φορά η γνωστή Λεμεσιανή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz - Μανούλα για πρώτη φορά η γνωστή Λεμεσιανή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαρμόσυνα νέα στην κυπριακή showbiz, καθώς η γνωστή influencer και επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη έγινε για πρώτη φορά μανούλα, χθες Κυριακή 21 Νοεμβρίου. 

Η Θέλξια-Βαλέρια όλο αυτό το διάστημα μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έκρυβε την ανυπομονησία της για να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της μωρό. 

Φυσικά τα νέα έφτασαν από την ίδια με μια οικογενειακή φωτογραφία από την κλινική, έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της και τον σύζυγο της Χριστίνο Πίπη να της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Η ίδια έγραψε: "21-11-21 : “the GREATEST gift he had ever received”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE