Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz - Μανούλα για πρώτη φορά η γνωστή Λεμεσιανή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz - Μανούλα για πρώτη φορά η γνωστή Λεμεσιανή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαρμόσυνα νέα στην κυπριακή showbiz, καθώς η γνωστή influencer και επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη έγινε για πρώτη φορά μανούλα, χθες Κυριακή 21 Νοεμβρίου. 

Η Θέλξια-Βαλέρια όλο αυτό το διάστημα μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έκρυβε την ανυπομονησία της για να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της μωρό. 

Φυσικά τα νέα έφτασαν από την ίδια με μια οικογενειακή φωτογραφία από την κλινική, έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της και τον σύζυγο της Χριστίνο Πίπη να της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Η ίδια έγραψε: "21-11-21 : “the GREATEST gift he had ever received”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE