Σηκώνουν και πάλι χειρόφρενο οι οδηγοί - Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν

Σηκώνουν και πάλι χειρόφρενο οι οδηγοί - Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας σήμερα των οδηγών ΤΑΞΙ, αναμένεται να επηρεάσει την κυκλοφορία σε περιοχές της Λευκωσίας, ιδιαίτερα στις λεωφόρους Στροβόλου και Αθαλάσσας.

"Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του κυκλικού κόμβου παρά το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες αναμένεται να πορευθούν προς το Οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και γύρω στις 2.30μ.μ., θα καταλήξουν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών", επισημαίνει η ανακοίνωση.

"Για τις διακινήσεις του από τον Στρόβολο προς την πόλη της Λευκωσίας, το κοινό προτρέπεται να χρησιμοποιεί τις λεωφόρους Ακροπόλεως και Νίκης, στο Στρόβολο, τη λεωφόρο Αρχαγγέλου, στον Παρισσινό και την λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στην Έγκωμη, και να αποφεύγει τις λεωφόρους Στροβόλου και Αθαλάσσας, ιδιαίτερα το τμήμα από τη συμβολή των λεωφόρων Στροβόλου και Αθαλάσσας, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο, παρά το Προεδρικό Μέγαρο."

Η Αστυνομία κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE