«Άδειασαν» χρυσοχοείο στο Ξυλοφάγου - Μπήκαν από μπροστινή αλουμινένια πόρτα

«Άδειασαν» χρυσοχοείο στο Ξυλοφάγου - Μπήκαν από μπροστινή αλουμινένια πόρτα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από τον συναγερμό  χρυσοχοείου στο Ξυλοφάγου στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  περίπου η ώρα 04:20 ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός χρυσοχοείου ιδιοκτησίας 60χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεση μέλη της Αστυνομίας.

Από προκαταρκτικές έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι παραβίασαν την μπροστινή αλουμινένια πόρτα με την χρήση ηλεκτρικού εργαλείου.

Αφού εισήλθαν στο χρυσοχοείο έκλεψαν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή άγνωστης προς το παρόν αξίας.

Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE