Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Στάχτη έγινε το περίπτερο στη λεωφόρο Σταυρού, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 03:40 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το ΤΑΕ Λευκωσίας εξετάζει εμπρηστική επίθεση, ενώ γίνονται έρευνες στα κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία για φωτιά έσπευσαν στην σκηνή μέλη της Αστυνομικής Δύναμης, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως διαφαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό το περίπτερο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE