Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Στάχτη έγινε το περίπτερο στη λεωφόρο Σταυρού, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 03:40 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το ΤΑΕ Λευκωσίας εξετάζει εμπρηστική επίθεση, ενώ γίνονται έρευνες στα κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία για φωτιά έσπευσαν στην σκηνή μέλη της Αστυνομικής Δύναμης, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως διαφαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό το περίπτερο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE