Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Στάχτη έγινε το περίπτερο στη λεωφόρο Σταυρού, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 03:40 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το ΤΑΕ Λευκωσίας εξετάζει εμπρηστική επίθεση, ενώ γίνονται έρευνες στα κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία για φωτιά έσπευσαν στην σκηνή μέλη της Αστυνομικής Δύναμης, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως διαφαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό το περίπτερο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE