Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Στάχτη έγινε το περίπτερο στη λεωφόρο Σταυρού, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 03:40 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το ΤΑΕ Λευκωσίας εξετάζει εμπρηστική επίθεση, ενώ γίνονται έρευνες στα κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία για φωτιά έσπευσαν στην σκηνή μέλη της Αστυνομικής Δύναμης, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως διαφαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό το περίπτερο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE