Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Έγινε στάχτη το περίπτερο στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο που τέθηκε η πυρκαγιά

Στάχτη έγινε το περίπτερο στη λεωφόρο Σταυρού, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στις 03:40 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το ΤΑΕ Λευκωσίας εξετάζει εμπρηστική επίθεση, ενώ γίνονται έρευνες στα κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία για φωτιά έσπευσαν στην σκηνή μέλη της Αστυνομικής Δύναμης, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως διαφαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό το περίπτερο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE